Adjöken, fröken

Jag gillar inte avsked så jag ska fatta mig kort: Jag och Emelie har lämnat cheerfulstories för att börja på en ny blogg ; www.emmasochemelies.blogg.se . Lättare namn, va? VÄLKOMNA!

Dumbass


Mjölken i skafferiet och müslin i kylskåpet. Det var nån som var trött igårnatt.. 

Kräftskiva

Igår var det dags för årets första kräftskiva, och idag får ni ta del av den i form av en bildbomb! POOOOF!

Today I feel like not doing anything


Idag har jag återigen bara legat vid en strand, lapat sol, läst ut ytterligare en bok och spanat in folk i bara överkroppar. Det här kommer väl inte som en gurka i röven i 200 km/h men JAG ÄLSKAR LIVET! Att för första gången på över ett år vara ledig på hemmaplan är så sjukt nice. Jag riktigt känner hur mitt stressade och speedade jag flyr närmare antarktis ju fler dagar som går, och anledningen till att jag fortfarande har uppfattning om vilken dag det är beror på vad Skövdes uteliv har att erbjuda. Onsdag= billigt rosévin, torsdag=billigt inträde/öl/cider, fredag=allsång och lördag=storutgång. Jaa, jag skänker en stackars tanke till er som drog nitlotten att börja jobba igen i augusti.  

Summerbreeze


Våra läsare ökar i takt med temperaturen, men ändå är ni sjukt dåliga på att kommentera. Lite respons för mödan kan man väl få, hörni?

V-a-c-a-t-i-o-n


Älskar att solen går tillbaka till sitt jobb som ljus- och värmespridare när du själv går på semester. 

Sundsvall


Innan jag for upp till Sundsvall var jag lite halvt anti-norrland. En massa mygg och personer som bara sa "tjhuuuoop" (=ljudlig inandning) hela tiden, men de norra delarna av Sverige visade sig faktiskt vara riktigt bra. Mer än bra faktiskt, för jädrar vad fint det var. Mitt besök där fick Skövde att framstå än mer som staden gud glömde..

Där uppe varvade vi extreme home makeover-jobb (minus allt skrikande i megafon) och kändisspottning av Zäta och Robinson-Emma med sol på stranden, hockey och shopping. Hur nice kombo? 

Jag och mamsen fick allt lite fason på den lilles lägenhet. Detta innebär kort och gott att färgkombon rött-lila-turkost inte längre existerar, att han har fått en fin soffa och att det numera finns krukväxter (som lever) i fönstret. Alla nöjda, alla glada!

/Emma 

RSS 2.0